Voedingemiddelen database en calorieteller |
|
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie
Energie
1593 kj
19%
381 kcal
Vet
22,5g
32%
Verzadigd Vet
12,407g
62%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
5,058g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,871g
Koolhydraten
19,56g
8%
Suiker
5,35g
6%
Vezels
2,5g
Eiwitten
25,12g
50%
Zout
1,92g
32%
Cholesterol
50mg
Kalium
504mg
25%
Laatst bijgewerkt: 19 jun 15 12:30
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (21%)
Vet (53%)
Eiwitten (26%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|
|
Voedingswaarde Overzicht:
Cal
381
|
|
Vet
22,5g
|
|
Kolhy
19,57g
|
|
Eiwit
25,12g
|
Er zijn 381 calorieën in een portie Tarte à l'Italienne.
|
Calorieën Verdeling: 53% vet, 21% kolhy, 26% eiwit. |
Verwante voedingsmiddelen:
Melk (Halfvol met Toegevoegde Vitamine A)
|
Harde Witte Tarwe
|
Rundergehakt (Burger, 5% Vet, Gebraden)
|
Tarwe Melba Toast
|
Melk (Vetarm met Toegevoegde Vitamine A)
|
Gebroken Tarwe Brood
|
Cottage Cheese (Vetarm, 1% Melkvet, Sodiumvrij)
|
Melk (Mager met Toegevoegde Vitamine A)
|
Kogelbiefstuk (Mager, 0 cm Vet)
|
Tarwe Muffins
|
Melk (Halfvol met Toegevoegde Vitamine A en Eiwitten)
|
Cottage Cheese (1% Vet)
|
T-Bone Steak (Mager, 0,3 cm Vet, Gebraden)
|
Melk (Vetarm met Toegevoegde Vitamine A en Eiwitten)
|
Gebroken Tarwe (Neutraal)
|
Tarwe Crackers
|
Runder Biefstuk (Mager, 0 cm Vet)
|
Melk (Mager met Toegevoegde Vitamine A en Eiwitten)
|
Cottage Cheese (2% Vet)
|
T-Bone Steak (0,5 cm Vet)
|
|
Bekijk Meer |
|
|
Voedingsmiddel Zoeken
|
|
|
|
Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.