Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
331 kj
4%
79 kcal
Vet
1,00g
1%
Verzadigd Vet
0,350g
2%
Koolhydraten
5,50g
2%
Suiker
1,50g
2%
Vezels
0,2g
Eiwitten
12,00g
24%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Extra Beschrijving/Toevoeging:
Una loncha son 20.83 gr
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 05 jun 15 04:11
4%
van ADH*
(79 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (28%)
 
Vet (11%)
 
Eiwitten (61%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
79
Vet
1g
Kolhy
5,5g
Eiwit
12g
100 g bevat 79 calorieën.
Calorieën Verdeling: 11% vet, 28% kolhy, 61% eiwit.

Meer producten van DIA:

Dim Sum
Nacho Dip
Zure Room Dip
Cheese Dip Mexico
Tzatziki Dip

Andere soorten Kalkoen:

Gemalen Kalkoen
Kalkoenborst met Vel
Kalkoen
Wit Kalkoenvlees (Gegrild, in Plakjes)
Kalkoenborst
Kalkoen of Kipfilet (in Plakjes)
  Bekijk Meer Kalkoen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Lidl Kalkoensteak
Okay Kalkoenmedaillons
AH Kalkoenfilet met Cranberry Compote en Rode Druiven
Cora Cordon Bleu de Dinde
Jumbo Mager Kalkoenspek
Delhaize Kalkoensalami Bio


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.