Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1443 kj
17%
345 kcal
Vet
21,00g
30%
Verzadigd Vet
12,000g
60%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
6,800g
Koolhydraten
34,00g
13%
Suiker
25,00g
28%
Eiwitten
5,00g
10%
Zout
0,10g
2%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 17 feb 24 02:39
17%
van ADH*
(345 cal)
17% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (39%)
 
Vet (55%)
 
Eiwitten (6%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
345
Vet
21g
Kolhy
34g
Eiwit
5g
100 g bevat 345 calorieën.
Calorieën Verdeling: 55% vet, 39% kolhy, 6% eiwit.

Meer producten van Franuí:

Chocoladebroodjes
Fines Galettes de Bretagne
Lunettes de Romans
Galettes De Sarrasin
Cancoillotte

Andere soorten Frambozen:

Rode Frambozen
Ingevroren Frambozen
Ingevroren Frambozen, Ongezoet
Frambozen
  Bekijk Meer Frambozen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Delhaize Framboises Surgelées
All Seasons Frambozen Diepvries
Herbalife F1 Framboos en Witte Chocolade
Rabeko Frambozenconfituur
So Shape Framboise Frappée
Pur Natur Confituur Framboos


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.