Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
5 tranches (20 g)
per portie
RI*
Energie
209 kj
3%
50 kcal
Vet
2,00g
3%
Verzadigd Vet
1,000g
5%
Koolhydraten
0,50g
0%
Suiker
0,40g
0%
Vezels
0,0g
Eiwitten
8,00g
16%
Zout
1,04g
17%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 19 mrt 24 04:30
2%
van ADH*
(50 cal)
2% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (3%)
 
Vet (35%)
 
Eiwitten (62%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
50
Vet
2g
Kolhy
0,5g
Eiwit
8g
5 tranches (20 g) bevat 50 calorieën.
Calorieën Verdeling: 35% vet, 4% kolhy, 62% eiwit.

Meer producten van Saint Azay:

Pain de Viande de Poulet
Gehaktballetjes Groenten
Bacon Gezouten
Saint Paulin
Petit Saint Paulin

Andere soorten Varkensvlees:

Spareribs
Varkensgebraad
Varkenslende (Filet)
Varkensvlees
Varkenskarbonade
Varkensgehakt
  Bekijk Meer Varkensvlees Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Buurtslagers Champignonworst
Saint Alby Lunchworst
Carrefour Brochette de Porc Marinée
Aldi Spareribs St Louis Cut
AH Boomstammetjes Ham en Kaas
Delhaize Filet De Porc Ardennais


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.