Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 ince dilim (40 g)
per portie
RI*
Energie
277 kj
3%
66 kcal
Vet
5,20g
7%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
0,80g
0%
Suiker
-
Eiwitten
4,00g
8%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 05 jul 24 04:30
3%
van ADH*
(66 cal)
3% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (5%)
 
Vet (71%)
 
Eiwitten (24%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
66
Vet
5,2g
Kolhy
0,8g
Eiwit
4g
1 ince dilim (40 g) bevat 66 calorieën.
Calorieën Verdeling: 71% vet, 5% kolhy, 24% eiwit.

Andere soorten Salami:

Rundvlees Salami
Salami
Droge of Harde Salami
Zachte Salami
Varkensvlees Salami (Gedroogd)
  Bekijk Meer Salami Voedingswaarde Informatie

Andere soorten Kalkoen:

Kalkoen of Kipfilet (in Plakjes)
Wit Kalkoenvlees (Gegrild, in Plakjes)
Gemalen Kalkoen
Kalkoenborst met Vel
Kalkoenborst
Kalkoen
  Bekijk Meer Kalkoen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Aoste Pur Poulet
Delhaize Cote De Porc Grillée
Délifin Salami de Dinde
Charles Pepersalami
Jumbo Kalkoensalami
Dulano Salami Luchtgedroogd


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.