Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 tranche (30 g)
per portie
RI*
Energie
431 kj
5%
103 kcal
Vet
3,90g
6%
Verzadigd Vet
1,500g
8%
Koolhydraten
15,00g
6%
Suiker
4,20g
5%
Vezels
0,8g
Eiwitten
2,40g
5%
Zout
0,28g
5%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 06 feb 24 09:58
5%
van ADH*
(103 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (57%)
 
Vet (34%)
 
Eiwitten (9%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
103
Vet
3,9g
Kolhy
15g
Eiwit
2,4g
1 tranche (30 g) bevat 103 calorieën.
Calorieën Verdeling: 34% vet, 57% kolhy, 9% eiwit.

Meer producten van Brioche Pasquier:

Chinois Brioche
Brioche Tranchée
Macaron
Brioche Rolls
Chocolade Broodjes

Andere soorten Zoete Broodjes:

Zoet Kaneelbroodje
Zoet Kaneelbroodje met Glazuur
Croissant (Zelfgebakken uit Blik)
Zoete Kaneelbroodjes (met Rozijnen)
Zoet Broodje
  Bekijk Meer Zoete Broodjes Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Panos Chocoladekoek Dubbel
Carrefour Brioche Tranchée
Aldi Boules de Berlin
Harrys Brioche Tranchée
Pasquier Pitch
La Lorraine Klaaskoeken


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.