Voedingemiddelen database en calorieteller |
|
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie
Energie
1356 kj
16%
324 kcal
Vet
26,61g
38%
Verzadigd Vet
4,037g
20%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
12,976g
Meervoudig Onverzadigd Vet
8,052g
Koolhydraten
10,81g
4%
Suiker
2,14g
2%
Vezels
4,2g
Eiwitten
15,42g
31%
Zout
0,09g
2%
Cholesterol
85mg
Kalium
379mg
19%
Laatst bijgewerkt: 08 feb 22 12:41
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (12%)
Vet (70%)
Eiwitten (18%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|
|
Voedingswaarde Overzicht:
Cal
324
|
|
Vet
26,61g
|
|
Kolhy
10,81g
|
|
Eiwit
15,42g
|
Er zijn 324 calorieën in een portie Bolo de Amendoim.
|
Calorieën Verdeling: 70% vet, 13% kolhy, 18% eiwit. |
Verwante voedingsmiddelen:
Panos Panini Bolo
|
Gekookte Spinazie (uit de Diepvries, zonder Olie Bereid)
|
Gefrituurde Frieten (uit de Diepvries)
|
Aardappelen (Vlees en Schil, zonder Zout, uit de Magnetron)
|
Zoete Aardappel (zonder Zout, Gebakken in de Schil, Gekookt)
|
Bossche Bol
|
Frieten (Gefrituurd, uit de Diepvries)
|
Piel de Sapo
|
Gekookte Broccoli (uit de Diepvries, zonder Olie Bereid)
|
Pinda's in de Dop (Schil niet Gegeten)
|
Gekookte Bloemkool (uit de Diepvries, zonder Olie Bereid)
|
Koekjes van Melk of Karnemelk (Droge Mix, van te Voren Bereid)
|
Berliner Bol met Vanille Vulling
|
Pizza Frutti di Mare
|
Panos Flaguette Bolo
|
Berliner Bol
|
Bacon (Gekruid, uit de Magnetron)
|
Port du Salut
|
Gekookte Broccoli (uit de Diepvries)
|
Italiaanse Bol
|
|
Bekijk Meer |
|
|
Voedingsmiddel Zoeken
|
|
|
|
Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.