Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1054 kj
13%
252 kcal
Vet
0,50g
1%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
61,40g
24%
Suiker
-
Eiwitten
0,50g
1%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 31 jul 13 07:01
13%
van ADH*
(252 cal)
13% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (97%)
 
Vet (2%)
 
Eiwitten (1%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
252
Vet
0,5g
Kolhy
61,4g
Eiwit
0,5g
100 g bevat 252 calorieën.
Calorieën Verdeling: 2% vet, 97% kolhy, 1% eiwit.

Andere soorten Frambozen:

Ingevroren Frambozen, Ongezoet
Ingevroren Frambozen
Rode Frambozen
Frambozen
  Bekijk Meer Frambozen Voedingswaarde Informatie

Andere soorten Jam:

Jam (Suikerarm)
Jam
Marmelade
Jam en Vruchtengelei
Jam, Vruchtengelei, Marmalades (Suikerarm)
Gelei (Verschillende Smaken)
  Bekijk Meer Jam Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

EXKI Bio Aardbeien - Frambozenjam
EXKI Bio Perzik - Mango Jam
Ikea Sylt Lingon
AH Bosvruchten Extra Jam
Fior Di Frutta Frambozenconfituur
Maribel Aardbei-Aalbes Light Confituur


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.