Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
761 kj
9%
182 kcal
Vet
6,80g
10%
Verzadigd Vet
2,700g
14%
Koolhydraten
22,00g
8%
Suiker
4,60g
5%
Eiwitten
8,30g
17%
Zout
1,10g
18%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 12 jul 21 12:21
9%
van ADH*
(182 cal)
9% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (48%)
 
Vet (34%)
 
Eiwitten (18%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
182
Vet
6,8g
Kolhy
22g
Eiwit
8,3g
100 g bevat 182 calorieën.
Calorieën Verdeling: 34% vet, 48% kolhy, 18% eiwit.

Andere soorten Ravioli:

Ravioli met Kaasvulling
Ravioli met Tomatensaus
Ravioli met Vleesvulling
  Bekijk Meer Ravioli Voedingswaarde Informatie

Andere soorten Rundvlees:

Rundvlees
Rosbief
Gemarineerd Rundvlees
Biefstuk
Mager Rundergehakt
Rundergehakt
  Bekijk Meer Rundvlees Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Boni Girasoli Gegrilde Groenten en Ricotta
Delhaize Ravioli Puur Rundvlees
Casa Morando Ravioli met Ricotta en Spinaziesaus
Bertagni Triangoli Al Porcini E Tartufo
Boni Ravioloni Pompoen
Bertagni Mezzelune Zucca E Formaggi


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.