Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1/4 taza (50 g)
per portie
RI*
Energie
711 kj
9%
170 kcal
Vet
0,00g
0%
Verzadigd Vet
0,000g
0%
Onverzadigd Vet
0,000g
Koolhydraten
39,00g
15%
Suiker
-
Vezels
1,0g
Eiwitten
3,40g
7%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 19 apr 23 11:00
8%
van ADH*
(170 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (92%)
 
Vet (0%)
 
Eiwitten (8%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
170
Vet
0g
Kolhy
39g
Eiwit
3,4g
1/4 taza (50 g) bevat 170 calorieën.
Calorieën Verdeling: 0% vet, 92% kolhy, 8% eiwit.

Andere soorten Witte Rijst:

Witte Rijst
Witte Rijst (Korte Korrel, Gekookt)
Instant Witte Rijst
Witte Rijst (Halflange Korrel, Gekookt)
Witte Rijst (Lange Korrel, Gekookt)
Kleefrijst
  Bekijk Meer Witte Rijst Voedingswaarde Informatie

Andere soorten Rijst:

Bruine Rijst
Instant Bruine Rijst
  Bekijk Meer Rijst Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Mihoen
Deluxe Carnaroli Risotto
SPAR Nasi Goreng
MSC Rijstsalade Met Vis
Action Galettes de Riz à la Pomme
Lassie Orzo


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.