Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 steak (80 g)
per portie
RI*
Energie
473 kj
6%
113 kcal
Vet
4,00g
6%
Verzadigd Vet
1,200g
6%
Koolhydraten
4,80g
2%
Suiker
1,60g
2%
Vezels
0,8g
Eiwitten
14,40g
29%
Zout
1,25g
21%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 27 aug 12 06:47
6%
van ADH*
(113 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (17%)
 
Vet (32%)
 
Eiwitten (51%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
113
Vet
4g
Kolhy
4,8g
Eiwit
14,4g
1 steak (80 g) bevat 113 calorieën.
Calorieën Verdeling: 32% vet, 17% kolhy, 51% eiwit.

Verwante Kip van Fleury Michon:

Filet Tranché Poulet Curry
Filet de Poulet Roti

Meer producten van Fleury Michon:

Blanc de Poulet
Blanc de Dinde

Andere soorten Kip:

Kippendij
Kip (zonder Vel)
Kip
Kipfilet
Kip Drumstick
Kippenvleugel
  Bekijk Meer Kip Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Saint Alby Roulade à la Bretonne
Hello Fresh Kipworstjes met Parelcouscous
Culinea Chicken Wings
Boni Pokebowl met Kip
Boni Yakitori Mix
Fit Food Kip met Zoete Chilisaus en Volkoren Noedels


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.