Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 tranche (29 g)
per portie
RI*
Energie
431 kj
5%
103 kcal
Vet
3,50g
5%
Verzadigd Vet
1,900g
10%
Koolhydraten
15,20g
6%
Suiker
5,70g
6%
Vezels
0,6g
Eiwitten
2,30g
5%
Zout
0,97g
16%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 23 03:03
5%
van ADH*
(103 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (60%)
 
Vet (31%)
 
Eiwitten (9%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
103
Vet
3,5g
Kolhy
15,2g
Eiwit
2,3g
1 tranche (29 g) bevat 103 calorieën.
Calorieën Verdeling: 31% vet, 60% kolhy, 9% eiwit.

Meer producten van Brioche Pasquier:

Chocolade Broodjes
Pitch
Gesneden Brioche
Pancakes
Brioche Suikerbolletjes

Andere soorten Zoete Broodjes:

Croissant (Zelfgebakken uit Blik)
Zoet Kaneelbroodje
Zoet Kaneelbroodje met Glazuur
Zoete Kaneelbroodjes (met Rozijnen)
Zoet Broodje
  Bekijk Meer Zoete Broodjes Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

La Lorraine Seizoenskoek Bloem Natuur
Pasquier Pitch
Carrefour Brioche Tranchée
Panos Zwitserse Koek
Pasquier Melkbroodjes
Pasquier Pancakes


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.