Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1393 kj
17%
333 kcal
Vet
21,00g
30%
Verzadigd Vet
13,000g
65%
Koolhydraten
34,00g
13%
Suiker
25,00g
28%
Vezels
2,0g
Eiwitten
4,00g
8%
Zout
0,28g
5%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 17 mei 20 08:48
17%
van ADH*
(333 cal)
17% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (40%)
 
Vet (55%)
 
Eiwitten (5%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
333
Vet
21g
Kolhy
34g
Eiwit
4g
100 g bevat 333 calorieën.
Calorieën Verdeling: 55% vet, 40% kolhy, 5% eiwit.

Meer producten van Vips:

Tilapia (Vis) (Gebakken)
Quiche met Vlees of Vis
Heilbot (Vis) (Gebakken)
Vlees, Gevogelte of Vis, Groenten Wrap
Vis

Andere soorten Desserts:

Appeltaart
Ijs
Pecantaart
Chocoladetaart (met Chocolade Glazuur)
Chocolade Chip Koekje
Brownie
  Bekijk Meer Desserts Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Ehrmann Grand Dessert Double Toffee
Panos Spie Cheesecake
Danone Danette Expresso
Panos Yoghurt met Granola & Fruitmix
Panos Spie Normandische Appeltaart
Panos Spie Tiramisu


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.