Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
996 kj
12%
238 kcal
Vet
21,70g
31%
Verzadigd Vet
14,700g
74%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
7,000g
Koolhydraten
2,80g
1%
Suiker
2,80g
3%
Vezels
0,0g
Eiwitten
7,20g
14%
Zout
1,88g
31%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 15 mrt 21 10:08
12%
van ADH*
(238 cal)
12% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (5%)
 
Vet (83%)
 
Eiwitten (12%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
238
Vet
21,7g
Kolhy
2,8g
Eiwit
7,2g
100 g bevat 238 calorieën.
Calorieën Verdeling: 83% vet, 5% kolhy, 12% eiwit.

Meer producten van Milbona:

Skyr Natuur
Volle Room 35%
High Protein Strawberry
Skyr Natural
High Protein Pudding Hazelnut

Andere soorten Roomkaas:

Roomkaas (Vetarm)
Roomkaas (Voorbewerkt, Vetarm of Vetvrij)
Roomkaas (Light)
Roomkaas
  Bekijk Meer Roomkaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Roomkaas met Sweetpepper
Everyday Fromage à Tartiner
Boni Brie Gevuld Verse Roomkaas & Bieslook
St Môret Fromage
AH Roomkaas Rode Biet
Philadelphia Ciboulette


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.