Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1356 kj
16%
324 kcal
Vet
23,00g
33%
Verzadigd Vet
12,000g
60%
Koolhydraten
13,00g
5%
Suiker
0,80g
1%
Vezels
0,7g
Eiwitten
16,00g
32%
Zout
1,00g
17%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 23 nov 20 05:00
16%
van ADH*
(324 cal)
16% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (16%)
 
Vet (64%)
 
Eiwitten (20%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
324
Vet
23g
Kolhy
13g
Eiwit
16g
100 g bevat 324 calorieën.
Calorieën Verdeling: 64% vet, 16% kolhy, 20% eiwit.

Verwante Geitenkaas van Soignon:

Gerijpte Geitenkaasrol
Gepaneerde Geitenkaasjes
les Palets de Chèvre
Fromage de Chèvre
Chèvre Chaud

Andere soorten Geitenkaas:

Geitenkaas
Geitenkaas (Zacht)
Geiten Kaas (Hard)
Geitenkaas (Halfzachte)
  Bekijk Meer Geitenkaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Soignon Gerijpte Geitenkaasrol
Milbona Geitenkaas Natuur
Le Larry Ambachtelijke Geitenkaas met Spek
AH Roomkaas Rode Biet Geitenkaas
Maaslander Geitenkaas
Cabre d'or Kaas van Gepasteuriseerde Geitenmelk


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.