Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
2163 kj
26%
517 kcal
Vet
31,00g
44%
Verzadigd Vet
19,000g
95%
Koolhydraten
45,00g
17%
Suiker
44,00g
49%
Vezels
11,4g
Eiwitten
8,00g
16%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 09 sep 22 04:36
26%
van ADH*
(517 cal)
26% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (36%)
 
Vet (57%)
 
Eiwitten (7%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
517
Vet
31g
Kolhy
45g
Eiwit
8g
100 g bevat 517 calorieën.
Calorieën Verdeling: 57% vet, 37% kolhy, 7% eiwit.

Meer producten van Eti:

Recovery Shake Raspberry/Kiwi
Gepocheerd Ei
High Protein Shake Vanille
Energy Sport Bar
High Protein Sport Bar

Andere soorten Chocolade:

Witte Chocolade Snoepjes
Melkchocolade Snoepjes
Chocolade (Puur)
Chocolade Chips
  Bekijk Meer Chocolade Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Kruidvat Extra Puur Chocolade
Nestlé Twix White
IJsboerke Buche Vanille Mokka
Jules Destrooper Choc’N Croc
Decathlon Graanreep met Chocoladelaag Banaan
Sweet Switch Milk & Salted Caramel


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.