Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 rebanada (30 g)
per portie
RI*
Energie
322 kj
4%
77 kcal
Vet
5,60g
8%
Verzadigd Vet
3,600g
18%
Koolhydraten
0,50g
0%
Suiker
-
Eiwitten
6,10g
12%
Zout
0,24g
4%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 15 jul 17 08:41
4%
van ADH*
(77 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (2%)
 
Vet (66%)
 
Eiwitten (32%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
77
Vet
5,6g
Kolhy
0,5g
Eiwit
6,1g
1 rebanada (30 g) bevat 77 calorieën.
Calorieën Verdeling: 66% vet, 3% kolhy, 32% eiwit.

Meer producten van Punta del Agua:

Aardappelen (Vlees en Schil, zonder Zout, uit de Magnetron)
Kippenvleugel met Vel
Kalkoenborst met Vel
Frieten (Gefrituurd, uit de Diepvries)
Gebakken of Gebraden Gepaneerde Kippendij (met Vel)

Andere soorten Kaas:

Cheddar Kaas
Amerikaanse Kaas
Provolonekaas
Zwitserse Kaas
  Bekijk Meer Kaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Brugge Brugs Broodje
Svalya Tvorog
Aldi Mini Mozzarella
Brugge Apéro Mosterd - Fenegriek
Haust Maiswafel Kaas
AH Mascarpone Chili Dip


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.