Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
745 kj
9%
178 kcal
Vet
10,00g
14%
Verzadigd Vet
2,000g
10%
Koolhydraten
0,50g
0%
Suiker
0,50g
1%
Vezels
0,5g
Eiwitten
22,00g
44%
Zout
3,00g
50%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 14 jan 23 05:43
9%
van ADH*
(178 cal)
9% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (1%)
 
Vet (50%)
 
Eiwitten (49%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
178
Vet
10g
Kolhy
0,5g
Eiwit
22g
100 g bevat 178 calorieën.
Calorieën Verdeling: 50% vet, 1% kolhy, 49% eiwit.

Meer producten van Bio Village:

Tofu Bio
Bio Kaasburger
Bio Mosterd
Oosterse Stijl Rijstnoedelsoep met Rundvlees (Vietnamese Phó Bo)
Bio Abricozenyoghurt

Andere soorten Zalm:

Wilde Atlantische Zalm
Roze Zalm
Zalm uit Blik
Atlantische Zalm (Gekweekt)
Gebakken of Geroosterde Zalm
Zalm
  Bekijk Meer Zalm Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Flame Roasted Zalm
Chef Select Zalmsalade
John West Zalm Twist met Citroen en Tijm
Golden Seafood Atlantische Zalm in Preisaus
Izakaya Poke Bowl Sesam
Delhaize Zalm in Roomsaus


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.