Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 steak haché (80 g)
per portie
RI*
Energie
845 kj
10%
202 kcal
Vet
16,00g
23%
Verzadigd Vet
7,200g
36%
Koolhydraten
0,50g
0%
Suiker
0,50g
1%
Eiwitten
14,40g
29%
Zout
0,35g
6%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 20 sep 23 04:30
10%
van ADH*
(202 cal)
10% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (1%)
 
Vet (71%)
 
Eiwitten (28%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
202
Vet
16g
Kolhy
0,5g
Eiwit
14,4g
1 steak haché (80 g) bevat 202 calorieën.
Calorieën Verdeling: 71% vet, 1% kolhy, 28% eiwit.

Meer producten van Isla Délice:

Salade met Sla, Ei, Kaas, Tomaat en/of Wortelen
Caesar Salade met Romeinse Sla
Vegetarische Taco met Bonen, Kaas, Sla, Tomaat en Salsa
Sla
Rucola Sla

Andere soorten Biefstuk:

Boterham met Dungesneden Rundvlees
Biefstuk
T-Bone Steak (Mager, 0,3 cm Vet, Gebraden)
Biefstuk (Mager)
  Bekijk Meer Biefstuk Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Delhaize Steak Pelé
Greenfields Biefstuk
Colruyt Mignonnettes
Colruyt Rumsteck
AH Mini Biefstuk Gemarineerd
Delhaize Gepelde Steak


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.