Voorbereidingstijd: 20 min
Bereidingstijd: 45 min
Maaltijd type:
Hoofdgerechten
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
A wonderful Mexican dish.
Ingrediënten
Beschrijving
- Spray 13 x 9 x 2" pan with non-stick cooking spray. Remove stems (if needed) and seeds from peppers. Slit them down the side and lay them flat on paper towels and dab dry.
- Layer of chilis on the bottom. Then layer with cheese. Continue until all chilis and cheese are used, ending with a cheese layer.
- Beat eggs until very thick. Add flour and milk and mix until well blended. Add some salt to taste and pepper if you like. Pour over casserole.
- Bake at 350 °F (175 °C) for about 40 minutes until top is golden brown.
- Pour can of tomato sauce over casserole and continue to bake for another 15 minutes.
- Take casserole out of oven and allow to rest for at least 20 minutes before cutting. Serve warm with a dollop of sour cream.
- Note: you can use whatever chilis (mild, medium or hot) you prefer as well as a Mexican mix of cheese. You can spice up tomato sauce with chili powder, onion, garlic, oregano, cumin, etc and also sprinkle a bit of cheese on top for a nice look.
127 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
Beoordelingen
This recipe has GREAT bones!!! We switched it up to Mexican blend cheese instead of the Monteray Jack. I would add onions to it. It's missing a couple of flavors,.. but this recipe could go from 3 to 5 stars VERY easily!!! Worth a try- MOS DEF!!
02 okt 12 door lid: SassyZinger
|
I really like this. I cut the cheese in half and put red chili sauce on top.
12 mei 12 door lid: Dneale
|
Tried this recipe out yesterday and I think the egg mixture ruined the dish. I think it would have been fine just with the chilis and cheese.
22 mrt 12 door lid: kina87
|
too high carbs for Atkins WOE....would need to find sub for white flour
05 okt 11 door lid: suzyq70
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Hoofdgerechten
Nieuwste Recepten
Eenvoudige maar heerlijke gezonde ontbijtpannenkoeken, gemaakt met gemakkelijk te vinden ingrediënten.
|
Kan alleen worden gegeten of als vulling voor een sandwich.
|
Inschrijving, vochtige en heerlijk.
|
Romig, zacht en heerlijk.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 215 calorieën in een portie Chili Rellano Casserole.
|
|
Calorieën Verdeling: 56% vet, 20% kolhy, 24% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
897 kj
11%
214 kcal
Vet
13,35g
19%
Verzadigd Vet
7,852g
39%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
3,906g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,677g
Koolhydraten
10,84g
4%
Suiker
2,85g
3%
Vezels
1,8g
Eiwitten
12,92g
26%
Zout
1,21g
20%
Cholesterol
88mg
Kalium
286mg
14%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (20%)
Vet (56%)
Eiwitten (24%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|