Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
40 g
per portie
RI*
Energie
671 kj
8%
160 kcal
Vet
8,00g
11%
Verzadigd Vet
6,000g
30%
Koolhydraten
6,80g
3%
Suiker
5,60g
6%
Vezels
16,0g
Eiwitten
8,40g
17%
Zout
0,03g
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 17 mei 21 01:27
8%
van ADH*
(160 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (21%)
 
Vet (54%)
 
Eiwitten (25%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
160
Vet
8g
Kolhy
6,8g
Eiwit
8,4g
40 g bevat 160 calorieën.
Calorieën Verdeling: 54% vet, 20% kolhy, 25% eiwit.

Verwante Meel van Smaakt:

Farine de Riz Complète
Farine de Coco
Son de Blé
Amandelmeel
Farine de Noisette

Meer producten van Smaakt:

Proteine Cracker
Volkoren Havervlokken
Vegan Ravioli
Gepofte Spelt
Proteïne Havermout
  Bekijk alle Smaakt Producten

Andere soorten Meel:

Witte Bloem
Volkorenmeel
Maïsmeel
Witte Tarwebloem
  Bekijk Meer Meel Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Soubry Alphabet
Boni Farine D’Amande
Delhaize Maïszetmeel
Celnat Farine d'orge Mondé
Vemondo Organic Coconut Flour
Bauck Hof Farine de Riz Complète


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.