Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
2602 kj
31%
622 kcal
Vet
51,00g
73%
Verzadigd Vet
5,100g
26%
Koolhydraten
4,20g
2%
Suiker
4,20g
5%
Vezels
15,0g
Eiwitten
29,00g
58%
Zout
0,03g
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 09 sep 24 07:55
31%
van ADH*
(622 cal)
31% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (2%)
 
Vet (78%)
 
Eiwitten (20%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
622
Vet
51g
Kolhy
4,2g
Eiwit
29g
100 g bevat 622 calorieën.
Calorieën Verdeling: 78% vet, 3% kolhy, 20% eiwit.

Meer producten van Prozis:

Konjac Noodles
Pancake
Pistachio Butter
Egg White
Chocolate Waffles
  Bekijk alle Prozis Producten

Andere soorten Pinda's:

Geroosterde Gezouten Pinda's
Geroosterde Pinda's (Gezouten)
Gekookte Pinda's
Geroosterde Ongezouten Pinda's
Pinda's
in Honing Geroosterde Pinda's
  Bekijk Meer Pinda's Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Alesto Peanuts Spicy Flavour
AH Wasabi Bollen
Duyvis Pinda's Ongezouten
AH Zoete Suiker Pinda's
Bonne Maman Pâte à Tartiner Cacahuètes
Carrefour Peanuts Paprika


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.