Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
946 kj
11%
226 kcal
Vet
15,80g
23%
Verzadigd Vet
5,800g
29%
Koolhydraten
0,50g
0%
Suiker
0,50g
1%
Vezels
0,0g
Eiwitten
20,40g
41%
Zout
0,01g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 17 feb 14 11:40
11%
van ADH*
(226 cal)
11% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (1%)
 
Vet (63%)
 
Eiwitten (36%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
226
Vet
15,8g
Kolhy
0,5g
Eiwit
20,4g
100 g bevat 226 calorieën.
Calorieën Verdeling: 63% vet, 1% kolhy, 36% eiwit.

Verwante Spek van Delhaize:

Gezouten Spekblokjes
Fakkelbrochette
Streaky Bacon
Vers Mager Spek
Lardons Salés
Salade Bacon
  Bekijk meer Delhaize Spek Producten

Meer producten van Delhaize:

Gedroogde Papaja Schijfjes
Oven Frieten
Sesamzaden
Rauwkost met Broccoli
Tartelette aux Pommes
  Bekijk alle Delhaize Producten

Andere soorten Spek:

Gerookt of Gezouten Spek
Bacon
Bacon (Gekruid, uit de Magnetron)
Spek (Gekruid, Gebraden)
Canadese Spek
Spek (Gekruid, Gebakken)
  Bekijk Meer Spek Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.