Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
230 kj
3%
55 kcal
Vet
0,20g
0%
Verzadigd Vet
0,100g
1%
Koolhydraten
12,00g
5%
Suiker
8,00g
9%
Vezels
1,0g
Eiwitten
0,90g
2%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 14 aug 16 02:20
3%
van ADH*
(55 cal)
3% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (90%)
 
Vet (3%)
 
Eiwitten (7%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
55
Vet
0,2g
Kolhy
12g
Eiwit
0,9g
100 g bevat 55 calorieën.
Calorieën Verdeling: 3% vet, 90% kolhy, 7% eiwit.

Verwante Sauzen van Boni:

Mosselsaus
Tartaar Saus
Cocktailsaus
Aioli
Zoetzuur
Bolognese Saus
  Bekijk meer Boni Sauzen Producten

Meer producten van Boni:

Halfvolle Melk
Skyr
Croissant
Maiswafels
Basmati Rijst
  Bekijk alle Boni Producten

Andere soorten Sauzen:

Sojasaus
Ketchup
Olijfolie
Appelmoes
Salsa
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Yogonaise
Saitaku Mirin
AH Sladressing Naturel
Italiamo Pesto Pistachio And Basil
McDonald's Zoetzure (Chinese) Saus
Verstegen Sweet Chili Saus


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.