Voedingemiddelen database en calorieteller  

Bacon Grease

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
3753 kj
45%
897 kcal
Vet
99,5g
142%
Verzadigd Vet
39,004g
195%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
44,874g
Meervoudig Onverzadigd Vet
11,144g
Koolhydraten
0g
0%
Suiker
0g
0%
Vezels
0g
Eiwitten
0g
0%
Zout
0,38g
6%
Cholesterol
95mg
Kalium
0mg
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 04 feb 08 05:07
45%
van ADH*
(897 cal)
45% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (100%)
 
Eiwitten (0%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
897
Vet
99,5g
Kolhy
0g
Eiwit
0g
Bacon Grease (100 g) bevat 897 calorieën.
Calorieën Verdeling: 100% vet, 0% kolhy, 0% eiwit.

Verwante soorten Spek:

Bacon (Gekruid, uit de Magnetron)
Spek (Gekruid, Gebraden)
Canadese Spek
Gerookt of Gezouten Spek
Bacon
Spek (Gekruid, Gebakken)
  Bekijk Meer Spek Voedingswaarde Informatie

Zie ook:

Quick Big Bacon
AH Roasted Bacon
Quick Suprême Bacon
Boni Bacon
Kalkoen Bacon
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Charles Gebakken Kruidenspek
Carrefour Lard Petit Déjeuner
Jumbo Ontbijtspek
AH Gerookte Spekreepjes
Quick Big Bacon
Aldi Flammekueche


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.