Voedingemiddelen database en calorieteller  

Anchovy

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
548 kj
7%
131 kcal
Vet
4,84g
7%
Verzadigd Vet
1,282g
6%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,182g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,637g
Koolhydraten
0g
0%
Suiker
0g
0%
Vezels
0g
Eiwitten
20,35g
41%
Zout
0,26g
4%
Cholesterol
60mg
Kalium
383mg
19%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 04 feb 08 05:07
7%
van ADH*
(131 cal)
7% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (35%)
 
Eiwitten (65%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
131
Vet
4,84g
Kolhy
0g
Eiwit
20,35g
Anchovy (100 g) bevat 131 calorieën.
Calorieën Verdeling: 35% vet, 0% kolhy, 65% eiwit.

Verwante soorten Ansjovis:

Ansjovis (Uitgelekt in Olie, uit Blik)
  Bekijk Meer Ansjovis Voedingswaarde Informatie

Verwante soorten Vis:

Gebakken of Geroosterde Zalm
Mahi Mahi
Vis
Gegrilde Vis
Tilapia (Vis)
Gebakken of Geroosterde Vis
  Bekijk Meer Vis Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Carrefour Gepaneerde Wijting
Boni Gerookte Makreelhaasjes
Delhaize Zalmfilet met Vel
AH Pangasius Filet Mediterraans
Carrefour Maquereaux au Naturel
AH Kabeljauwfilet


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.