Voedingemiddelen database en calorieteller |
|
1 steak, exclusief restproducten (na bereiding van 1 rauwe biefstuk, met restproducten, 261 g)
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 steak, exclusief restproducten (na bereiding van 1 rauwe biefstuk, met restproducten, 261 g)
Energie
2420 kj
29%
578 kcal
Vet
42,65g
61%
Verzadigd Vet
17,35g
87%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
18,516g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,523g
Koolhydraten
0g
0%
Suiker
-
Vezels
0g
Eiwitten
45,22g
90%
Zout
0,32g
5%
Cholesterol
159mg
Kalium
702mg
35%
Laatst bijgewerkt: 04 feb 08 05:07
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (0%)
Vet (68%)
Eiwitten (32%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
Foto's
|
|
Voedingswaarde Overzicht:
Cal
578
|
|
Vet
42,65g
|
|
Kolhy
0g
|
|
Eiwit
45,22g
|
Hollandse Biefstuk (0,5 cm Vet) (1 steak, exclusief restproducten) bevat 578 calorieën.
|
Calorieën Verdeling: 68% vet, 0% kolhy, 32% eiwit. |
Veel voorkomende porties:
Verwante soorten Rundvlees:
Zie ook:
|
|
Voedingsmiddel Zoeken
|
|
|
Recent Gegeten Voedingsmiddelen:
|