Voedingemiddelen database en calorieteller  

Œuf Dur

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
561 kj
7%
134 kcal
Vet
8,60g
12%
Verzadigd Vet
2,900g
15%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
4,200g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,200g
Koolhydraten
0,50g
0%
Suiker
0,50g
1%
Eiwitten
13,50g
27%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
*De informatie bij dit voedingsmiddel, inclusief de beschrijving en voedingswaarde informatie, werd toegevoegd door een mobiele gebruiker. Dit gedeelde item kan niet worden bewerkt.
Laatst bijgewerkt: 12 feb 23 02:35
7%
van ADH*
(134 cal)
7% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (2%)
 
Vet (58%)
 
Eiwitten (40%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
134
Vet
8,6g
Kolhy
0,5g
Eiwit
13,5g
100 g bevat 134 calorieën.
Calorieën Verdeling: 58% vet, 1% kolhy, 40% eiwit.

Andere soorten Eieren:

Ei
Gekookt Ei
Spiegelei
Gepocheerd Ei
Kippenei (Eiwit)
Roerei (Geheel, Gekookt)
  Bekijk Meer Eieren Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Carrefour Kantonese Rijst
Delhaize Tarama
Colruyt Asperges op Z'n Vlaams
Hello Fresh Ramen Végétarien Express aux Champignons
Delhaize Gekookte Kwarteleieren
Lidl Foody Bowl Chickenlicious


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.