Voedingemiddelen database en calorieteller |
|
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie
Energie
740 kj
9%
177 kcal
Vet
3,81g
5%
Verzadigd Vet
1,185g
6%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,846g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,814g
Koolhydraten
28,1g
11%
Suiker
0,19g
0%
Vezels
0,9g
Eiwitten
6,65g
13%
Zout
0,23g
4%
Cholesterol
34mg
Kalium
50mg
3%
Laatst bijgewerkt: 09 nov 16 10:16
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (65%)
Vet (20%)
Eiwitten (15%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|
|
Voedingswaarde Overzicht:
Cal
177
|
|
Vet
3,81g
|
|
Kolhy
28,11g
|
|
Eiwit
6,65g
|
Er zijn 177 calorieën in een portie Кексы с Сыром.
|
Calorieën Verdeling: 20% vet, 65% kolhy, 15% eiwit. |
Verwante voedingsmiddelen:
Kogelbiefstuk (Mager, 0 cm Vet)
|
Melk (Vetarm met Toegevoegde Vitamine A en Eiwitten)
|
1/4 Pounder Cheeseburger
|
Melk (Halfvol met Toegevoegde Vitamine A en Eiwitten)
|
Rundergehakt (5% Vet)
|
Melk (Mager met Toegevoegde Vitamine A)
|
Melk (2% Vet)
|
T-Bone Steak (Mager, 0,3 cm Vet, Gebraden)
|
Cottage Cheese (Vetarm, 1% Melkvet, Sodiumvrij)
|
Melk (1% Vet)
|
Rundergehakt (Burger, 5% Vet, Gebraden)
|
T-Bone Steak (0,5 cm Vet)
|
Cottage Cheese (1% Vet)
|
Kogelbiefstuk (0 cm Vet)
|
Melk (Vetarm met Toegevoegde Vitamine A)
|
Melk (Mager met Toegevoegde Vitamine A en Eiwitten)
|
Runder Biefstuk (Mager, 0 cm Vet)
|
Melk (Halfvol met Toegevoegde Vitamine A)
|
Cottage Cheese (2% Vet)
|
Cote a l'os
|
|
Bekijk Meer |
|
|
Voedingsmiddel Zoeken
|
|
|
|
Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.