Maaltijd type:
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
A low fat eggplant parm that bakes the eggplant instead of frying it without losing the flavor.
Ingrediënten
Beschrijving
- Thinly slice eggplant into large coins . Dip in egg and water mixture and coat with bread crumbs.
- Place on non-stick cookie sheet sprayed with cooking spray, like Pam. Spray tops of eggplant pieces as well.
- Bake on 350 °F (175 °C) for 30 minutes or until tender.
- Mix remaining egg with cheeses and seasonings.
- Put 1/2 cup of sauce in bottom of bread pan, top with cheese mixture then layer eggplant and sauce; finish with sauce.
- Bake on 350 °F for 1 hour and serve.
152 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
Beoordelingen
I replace the bread crumbs with parmesan cheese. this was wonderful and great for my LC plan.
19 okt 13 door lid: dboza
|
Trying it tonight. Looks good and easy. Added fresh garlic instead of garlic powder and some freshly grated parm.
04 jun 12 door lid: Pigsauce
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nieuwste Recepten
Romig, zacht en heerlijk.
|
Gezond, natuurlijk gezoet en lekker.
|
Gezond, lekker en licht zoet.
|
Un plat simple et satisfaisant que vous pouvez facilement réaliser.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 257 calorieën in een portie Eggplant Parmigiana.
|
|
Calorieën Verdeling: 31% vet, 46% kolhy, 23% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
1075 kj
13%
257 kcal
Vet
9,08g
13%
Verzadigd Vet
4,648g
23%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
2,608g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,96g
Koolhydraten
31,14g
12%
Suiker
9,82g
11%
Vezels
7,4g
Eiwitten
15,41g
31%
Zout
2,62g
44%
Cholesterol
78mg
Kalium
868mg
43%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (46%)
Vet (31%)
Eiwitten (23%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|