Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
5 portie(s)
Voorbereidingstijd:
15 min
Bereidingstijd:
20 min
Maaltijd type:
Soepen
Lunch
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: Alinefau

Velouté de Poireaux

Une bonne petite soupe de poireaux.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Eplucher les pomme de terre et les couper en morceaux. Préparer les poireaux et les couper en rondelles. Mettre dans une cocotte minute. couvrir avec 1,5 l d'eau et ajouter un kub or.
  2. Faire cuire 10 minutes après la rotation de la soupape.
  3. Mixer au mixeur pour obtenir un velouté. Savourer.
68 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 

Beoordelingen 
bonsoir merci pour ta recette je vais tester ce soir !!
user vote
05 apr 16 door lid: nath39700
Très facile et rapide à faire. Délicieuse. Je la recommande.
user vote
17 feb 15 door lid: kekefekoko

     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Soepen Lunch

Nieuwste Recepten

door lid: marmotje
Gezond, lekker en geen geraffineerde suikers toegevoegd.
door lid: annelore123
Gezond, natuurlijk gezoet en lekker.
door lid: Anke 000
Inschrijving, vochtige en heerlijk.
door lid: anoniem28
Zoet, heerlijk en zacht.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 137 calorieën in een portie Velouté de Poireaux.
Calorieën Verdeling: 4% vet, 87% kolhy, 9% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
575 kj
7%
137 kcal
Vet
0,68g
1%
Verzadigd Vet
0,085g
0%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,008g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,34g
Koolhydraten
31,62g
12%
Suiker
8,03g
9%
Vezels
4,1g
Eiwitten
3,4g
7%
Zout
0,10g
2%
Cholesterol
0mg
Kalium
441mg
22%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
van ADH*
(137 cal)
7% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (87%)
 
Vet (4%)
 
Eiwitten (9%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.