Indian Spiced Roasted Vegetables
Voorbereidingstijd: 15 min
Bereidingstijd: 25 min
Maaltijd type:
Bijgerechten
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
door lid: Dptb
Indian Spiced Roasted Vegetables
Roasted cauliflower, potatoes and peas with an Indian flair.
Ingrediënten
Beschrijving
- Preheat oven to 450 °F (220 °C).
- Cube potatoes into 1/2" - 3/4" pieces and chop cauliflower into 1" florets.
- Add cauliflower, potatoes and frozen peas to a large baking dish and toss with olive oil and spices.
- Roast at 425 °F for 25 minutes (or until potatoes are tender and browned), stirring once.
156 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Bijgerechten
Nieuwste Recepten
Zoet, heerlijk en zacht.
|
Zo romig en heerlijk.
|
Perfect voor wraps of sandwiches.
|
Knapperige, lekkere en koolhydraatarme snack.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 145 calorieën in een portie Indian Spiced Roasted Vegetables.
|
|
Calorieën Verdeling: 30% vet, 57% kolhy, 13% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
607 kj
7%
145 kcal
Vet
5,06g
7%
Verzadigd Vet
0,706g
4%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
3,469g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,679g
Koolhydraten
21,48g
8%
Suiker
4,53g
5%
Vezels
4,8g
Eiwitten
5g
10%
Zout
0,17g
3%
Cholesterol
0mg
Kalium
646mg
32%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (57%)
Vet (30%)
Eiwitten (13%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|