Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
6 portie(s)
Voorbereidingstijd:
15 min
Bereidingstijd:
25 min
Maaltijd type:
Bijgerechten
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: Dptb

Indian Spiced Roasted Vegetables

Roasted cauliflower, potatoes and peas with an Indian flair.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Preheat oven to 450 °F (220 °C).
  2. Cube potatoes into 1/2" - 3/4" pieces and chop cauliflower into 1" florets.
  3. Add cauliflower, potatoes and frozen peas to a large baking dish and toss with olive oil and spices.
  4. Roast at 425 °F for 25 minutes (or until potatoes are tender and browned), stirring once.
156 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Bijgerechten

Nieuwste Recepten

door lid: anoniem28
Zoet, heerlijk en zacht.
door lid: floorproost
Zo romig en heerlijk.
door lid: anoniem28
Perfect voor wraps of sandwiches.
door lid: ThomasT89
Knapperige, lekkere en koolhydraatarme snack.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 145 calorieën in een portie Indian Spiced Roasted Vegetables.
Calorieën Verdeling: 30% vet, 57% kolhy, 13% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
607 kj
7%
145 kcal
Vet
5,06g
7%
Verzadigd Vet
0,706g
4%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
3,469g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,679g
Koolhydraten
21,48g
8%
Suiker
4,53g
5%
Vezels
4,8g
Eiwitten
5g
10%
Zout
0,17g
3%
Cholesterol
0mg
Kalium
646mg
32%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
van ADH*
(145 cal)
7% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (57%)
 
Vet (30%)
 
Eiwitten (13%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.