Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
1 portie(s)
Voorbereidingstijd:
5 min
Maaltijd type:
Desserts
Snacks
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: SARIZEYBEK74

Erdbeerquark

Ein cremiges Dessert mit Quark und frischen Erdbeeren für den Sommer.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Erdbeeren und Heidelbeeren waschen.
  2. Erdbeeren in kleine Stücke schneiden und diese zusammen mit den Heidelbeeren in eine kleine Schüssel geben.
  3. 200 Gramm Magerquark dazu tun und einen Kaffeelöffel Honig. Alles gut mischen und in Serviergläser geben.
92 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 

Beoordelingen 
Lecker....!!!!
user vote
17 aug 14 door lid: Sunshine010775
Honig durch Stevie ersetzen oder Kokosmilch dadurch sinkt der Zuckeranteil und die KH
user vote
28 jul 14 door lid: Iluomo

     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Desserts Snacks

Nieuwste Recepten

door lid: marmotje
Gezond, lekker en geen geraffineerde suikers toegevoegd.
door lid: iCarla
Lekker, makkelijk en gezond tussendoortje.
door lid: annelore123
Gezond, natuurlijk gezoet en lekker.
door lid: anoniem28
Perfect voor wraps of sandwiches.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 243 calorieën in een portie Erdbeerquark.
Calorieën Verdeling: 4% vet, 55% kolhy, 40% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1017 kj
12%
243 kcal
Vet
1,23g
2%
Verzadigd Vet
0,043g
0%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,09g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,301g
Koolhydraten
35,31g
14%
Suiker
19,55g
22%
Vezels
4,4g
Eiwitten
25,63g
51%
Zout
0,00g
0%
Cholesterol
0mg
Kalium
233mg
12%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
van ADH*
(243 cal)
12% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (56%)
 
Vet (4%)
 
Eiwitten (40%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.