Voorbereidingstijd: 30 min
Bereidingstijd: 2 u
Maaltijd type:
Bijgerechten
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
Zéro matières grasses pour ce gratin de légumes du soleil.
Ingrediënten
Beschrijving
- Éplucher et nettoyer les tomates, courgettes, aubergine, oignons, pommes de terre et ail.
- Coupez tous les légumes en tranches fines.
- Epluchez et hachez l'ail.
- Disposez au fond d'un plat à gratin 1 couche d'oignon, puis 1 couche de pommes de terre.
- Assaisonnez avec sel, poivre, ail haché, thym et laurier émietté.
- Disposez au-dessus 1 couche d'aubergine, puis les courgettes, puis encore une couche d'assaisonnement comme ci-dessus.
- Terminez avec les tomates que vous salez et poivrez encore un peu.
Il est normal que les légumes soient "bombés" au-dessus du plat, ça va réduire à la cuisson.
- Enfournez au four chauffé à 150°C. Laissez cuire doucement pendant 2 h au minimum.
154 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Bijgerechten
Nieuwste Recepten
Rijke, zachte en vezelrijke receptuur.
|
Lekker, makkelijk en gezond tussendoortje.
|
Onweerstaanbare en gezonde muffins waar je op elk moment van de dag van kunt genieten.
|
Zoet, heerlijk en zacht.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Er zijn 197 calorieën in een portie Tian de Provence.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Calorieën Verdeling: 4% vet, 82% kolhy, 13% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
824 kj
10%
197 kcal
Vet
1,07g
2%
Verzadigd Vet
0,238g
1%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,162g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,538g
Koolhydraten
44,7g
17%
Suiker
14,28g
16%
Vezels
12,2g
Eiwitten
7,31g
15%
Zout
4,45g
74%
Cholesterol
0mg
Kalium
1641mg
82%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (83%)
Vet (4%)
Eiwitten (13%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|