Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
4 portie(s)
Voorbereidingstijd:
40 min
Bereidingstijd:
30 min
Maaltijd type:
Hoofdgerechten
Lunch
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: Teterie

Chop Suey

Rico y liviano puede hacerse con cualquier carne admite muchas variantes, incluso puede acompañarse con fideos o arroz.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Cortar en tiras finitas las verduras y en cubos el pollo.
  2. Saltear en wok o sartén con rocío vegetal primero los vegetales mas duros e ir incorporando el resto. Condimentar con sal (poca) y pimienta.
  3. Servir y rociar con salsa de soja sobre el plato, espolvorear semillas de sésamo.
157 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Hoofdgerechten Lunch

Nieuwste Recepten

door lid: florencesw
Kan alleen worden gegeten of als vulling voor een sandwich.
door lid: charlottevw99
Eenvoudige maar heerlijke gezonde ontbijtpannenkoeken, gemaakt met gemakkelijk te vinden ingrediënten.
door lid: floorproost
Zo romig en heerlijk.
door lid: marmotje
Gezond, lekker en geen geraffineerde suikers toegevoegd.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 254 calorieën in een portie Chop Suey.
Calorieën Verdeling: 31% vet, 32% kolhy, 36% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1062 kj
13%
254 kcal
Vet
9,19g
13%
Verzadigd Vet
1,925g
10%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
3,389g
Meervoudig Onverzadigd Vet
3,076g
Koolhydraten
21,13g
8%
Suiker
8g
9%
Vezels
6,6g
Eiwitten
24,02g
48%
Zout
9,58g
160%
Cholesterol
46mg
Kalium
757mg
38%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
13%
van ADH*
(254 cal)
13% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (33%)
 
Vet (31%)
 
Eiwitten (36%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.