Voorbereidingstijd: 15 min
Bereidingstijd: 45 min
Maaltijd type:
Bijgerechten
Snacks
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
door lid: Tlkohl
Roasted Root Vegetables
This is a simple way to enjoy an assortment of root veggies in tiny bites and can be eaten as a snack or as a pretty side dish.
Ingrediënten
Beschrijving
- Preheat oven to 400 °F (205 °C).
- Cut vegetables into 1" cubes.
- Spread vegetables out evenly on a cookie sheet in a single layer. Drizzle with olive oil and toss to make sure all veggies are covered. Sprinkle with sea salt and black pepper.
- Roast the vegetables in the hot oven for about 45 minutes, stirring once halfway through cooking, until vegetables are tender and starting to turn golden. Serve hot.
40 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Bijgerechten
Snacks
Nieuwste Recepten
Zoet, heerlijk en zacht.
|
Knapperige, lekkere en koolhydraatarme snack.
|
Romig, zacht en heerlijk.
|
Eenvoudige maar heerlijke gezonde ontbijtpannenkoeken, gemaakt met gemakkelijk te vinden ingrediënten.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 140 calorieën in een portie Roasted Root Vegetables.
|
|
Calorieën Verdeling: 43% vet, 50% kolhy, 6% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
586 kj
7%
140 kcal
Vet
7,14g
10%
Verzadigd Vet
1,009g
5%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
4,994g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,875g
Koolhydraten
18,73g
7%
Suiker
9,03g
10%
Vezels
4,8g
Eiwitten
2,35g
5%
Zout
0,5g
8%
Cholesterol
0mg
Kalium
510mg
26%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (51%)
Vet (43%)
Eiwitten (6%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|