Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
6 portie(s)
Voorbereidingstijd:
1 u
Bereidingstijd:
45 min
Maaltijd type:
Hoofdgerechten
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: noomevaw

Pizza a Base de Coliflor

Pizza casera deliciosa, baja en carbohidratos y sencilla.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Precalienta el horno a 170°C. Ralle la coliflor cocida con un procesador de alimentos o una caja gratinada, si hay exceso de agua, retírela.
  2. Ponga la coliflor en un bol, agregue 2 huevos, sal, pimienta y especias al gusto. Remueve hasta obtener una masa homogénea.
  3. Extienda la masa en una bandeja de horno con papel pergamino durante 30 minutos en el horno precalentado.
  4. Sácalo cuando esté dorado y agrega el resto de los ingredientes y vuelve a colocarlo durante 12 minutos.
21 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Hoofdgerechten

Nieuwste Recepten

door lid: karine.68
Gezond, lekker en licht zoet.
door lid: Nessjeu
Heerlijk vochtig, geurig en licht zoet.
door lid: iCarla
Lekker, makkelijk en gezond tussendoortje.
door lid: anoniem28
Zoet, heerlijk en zacht.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 143 calorieën in een portie Pizza a Base de Coliflor.
Calorieën Verdeling: 55% vet, 19% kolhy, 25% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
599 kj
7%
143 kcal
Vet
8,88g
13%
Verzadigd Vet
3,186g
16%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,991g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,464g
Koolhydraten
6,99g
3%
Suiker
2,66g
3%
Vezels
1,9g
Eiwitten
9,08g
18%
Zout
1,31g
22%
Cholesterol
106mg
Kalium
126mg
6%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
van ADH*
(143 cal)
7% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (20%)
 
Vet (55%)
 
Eiwitten (25%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.