Voorbereidingstijd: 30 min
Bereidingstijd: 30 min
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
Roasted Red Pepper and Tomato Basil Bisque
The rich blend of roasted peppers and tomatoes make this soup a treat.
Ingrediënten
Beschrijving
- Preheat oven to 450° F (230° C).
- Drain juice from whole tomatoes into crock being used to prepare soup.
- On large roasting pan, add tomatoes (cut in half) and red peppers (seeded and cut into rough chunks).
- Drizzle 3 tablespoons over tomatoes and peppers. Sprinkle minced garlic over tomatoes and peppers. Splash with balsamic and then toss gently to coat all pieces.
- Roast for approximately 30 minutes.
- Add can of crushed tomatoes and chicken broth to crock with juice drained off the whole tomatoes. Cook at medium heat until roasted vegetables are done. Add contents of entire roasting pan, yummy juices and sweet delicious vegetavles.
- Once flavors marry, add parmesan cheese and cream. Using immersion mixer or blender, puree the soup to creamy consistency.
- Dish up 1 cup servings and garnish with crumbled feta cheese and sprig of flat leaf Italian parsley.
93 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
Beoordelingen
Am I missing where to add tomato/basil paste?
23 okt 13 door lid: Kpad3300
|
Though this soup is amazing, I realize that I left out one step in the instructions. Before #6 - Add can of crushed tomatoes and chicken broth to crock or pot w/ they juice you drained off the whole tomatoes. Cook at medium heat until roasted veggies are done. Add contents of entire roasting pan, yummy juices and sweet delicious veggies.
21 feb 12 door lid: StopMunching
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Soepen
Nieuwste Recepten
Eenvoudige maar heerlijke gezonde ontbijtpannenkoeken, gemaakt met gemakkelijk te vinden ingrediënten.
|
Heerlijk vochtig, geurig en licht zoet.
|
Gezond, natuurlijk gezoet en lekker.
|
Gezond, lekker en licht zoet.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 182 calorieën in een portie Roasted Red Pepper and Tomato Basil Bisque.
|
|
Calorieën Verdeling: 46% vet, 42% kolhy, 12% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
763 kj
9%
182 kcal
Vet
10,12g
14%
Verzadigd Vet
3,669g
18%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
5,2g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,691g
Koolhydraten
20,45g
8%
Suiker
5,55g
6%
Vezels
4,5g
Eiwitten
6,04g
12%
Zout
1,57g
26%
Cholesterol
15mg
Kalium
734mg
37%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (42%)
Vet (46%)
Eiwitten (12%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|