Voorbereidingstijd: 20 min
Bereidingstijd: 20 min
Maaltijd type:
Soepen
Lunch
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
door lid: khalson
Tuscan Bean and Collard Soup
An easy soup that's colorful, tasty and well balanced.
Ingrediënten
Beschrijving
- Heat olive oil in a pan, add garlic and sweet onion and saute for 1-2 minutes.
- Add carrots and yellow pepper, cooking on medium-high heat until carrots are lightly tender. Add zucchini, squash and rosemary and cook for 2-3 minutes.
- Add collards and cover. Continue cooking/stirring until the greens become soft (approximately 7-10 minutes).
- Add vegetable stock, water, cannellini beans, salt and pepper. Bring to a boil and simmer for 5 minutes.
- Add 1 or 2 cups of cooked pasta just before serving, garnish with fresh basil.
35 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Soepen
Lunch
Nieuwste Recepten
Kan alleen worden gegeten of als vulling voor een sandwich.
|
Lekker en caloriearm recept zonder toevoeging van geraffineerde suiker.
|
Knapperige, lekkere en koolhydraatarme snack.
|
Inschrijving, vochtige en heerlijk.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 112 calorieën in een portie Tuscan Bean and Collard Soup.
|
|
Calorieën Verdeling: 18% vet, 67% kolhy, 15% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
469 kj
6%
112 kcal
Vet
2,21g
3%
Verzadigd Vet
0,309g
2%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,175g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,395g
Koolhydraten
18,95g
7%
Suiker
1,68g
2%
Vezels
3g
Eiwitten
4,36g
9%
Zout
0,31g
5%
Cholesterol
0mg
Kalium
252mg
13%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (67%)
Vet (18%)
Eiwitten (15%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|