Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
2 portie(s)
Voorbereidingstijd:
5 min
Bereidingstijd:
5 min
Maaltijd type:
Ontbijt
Snacks
Desserts
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden

Творожно-Яблочное Суфле

Творожно-яблочное суфле готовится очень быстро и получается необыкновенно вкусным. Отлично подходит для перекуса не только взрослым, но и детям. Вместо яблока можно добавить любой другой фрукт.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Очистить яблоко от кожуры и натереть на терке.
  2. Все ингредиенты взбить миксером.
  3. Разложить получившуюся массу в две кружки.
  4. Поставить в микроволновку на высокой мощности на 5 минут.
  5. Готово. Приятного аппетита.
400 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Ontbijt Snacks Desserts

Nieuwste Recepten

door lid: karine.68
Gezond, lekker en licht zoet.
door lid: florencesw
Kan alleen worden gegeten of als vulling voor een sandwich.
door lid: annelore123
Gezond, natuurlijk gezoet en lekker.
door lid: charlottevw99
Eenvoudige maar heerlijke gezonde ontbijtpannenkoeken, gemaakt met gemakkelijk te vinden ingrediënten.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 191 calorieën in een portie Творожно-Яблочное Суфле.
Calorieën Verdeling: 24% vet, 35% kolhy, 41% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
797 kj
10%
190 kcal
Vet
5,18g
7%
Verzadigd Vet
3,172g
16%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,44g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,198g
Koolhydraten
16,98g
7%
Suiker
12,44g
14%
Vezels
1,6g
Eiwitten
19,78g
40%
Zout
0,98g
16%
Cholesterol
17mg
Kalium
128mg
6%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
van ADH*
(190 cal)
10% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (35%)
 
Vet (24%)
 
Eiwitten (41%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.