Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
A cheesy, peppery soup.
Ingrediënten
Beschrijving
- In a small saucepan over medium-high heat, combine celery, bell pepper and chicken broth. Bring to a boil. Cover, reduce heat and simmer for five minutes. Remove from heat and set aside.
- In a large saucepan, cook onion in butter over medium heat until onion is translucent. Stir in pepper, salt and cream.
- Bring to a boil, then stir in cheese until melted.
- Stir in reserved vegetables and cooking liquid.
- Heat through and serve.
- Note: if thicker consistency is desired, add one or two egg yolks and simmer an additional 10-20 minutes.
341 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
Beoordelingen
Cheese, heavy cream and butter are really not on Sonoma's approved list of foods.
04 okt 07 door lid: divvy23
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Soepen
Nieuwste Recepten
Kan alleen worden gegeten of als vulling voor een sandwich.
|
Inschrijving, vochtige en heerlijk.
|
Rijke, zachte en vezelrijke receptuur.
|
Un plat simple et satisfaisant que vous pouvez facilement réaliser.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 388 calorieën in een portie Wisconsin Cheese Soup.
|
|
Calorieën Verdeling: 85% vet, 6% kolhy, 9% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
1624 kj
19%
388 kcal
Vet
37,4g
53%
Verzadigd Vet
23,384g
117%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
10,592g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,382g
Koolhydraten
5,53g
2%
Suiker
1,9g
2%
Vezels
0,8g
Eiwitten
9,35g
19%
Zout
0,90g
15%
Cholesterol
126mg
Kalium
189mg
9%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (6%)
Vet (85%)
Eiwitten (9%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|