diner!!!! nu al zin in. 200 gr bloemkoolrijst roerbakken in een halve lepel olie, knoflook en ui. 200 gr snijbonen beetgaar koken, daarna bij de bloemkool in. 170 gr varkensfiletlap gemarineerd met knoflook, kerriepoeder en een eetlepel olijf olie
|
1323 kcal
|
Vet: 92,12g | Eiwit: 76,67g | Kolhy: 50,57g.
Ontbijt: AH Slagroom, Avocado chocomouse. Lunch: Rode Paprika, AH Rode Uien, Zongedroogde Tomaten, De Zaanse Hoeve Kaas Jong 30+, AH Olijfolie Traditioneel, AH Balsamico Azijn , Marne Franse Mosterd Mild, AH Ijsbergsla. Diner: Kerriepoeder, AH Olijfolie Traditioneel, AH Varkensfiletlapjes, AH Rode Uien, AH Snijbonen, AH Bloemkool Rijst, Knoflook. Snacks/Andere: Jumbo Katenspek Roomkaas. meer...
|
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
smootylaatmaar's Gewicht Geschiedenis
|